mimod11.jpg

Duyurular

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
Değerli Meslektaşımız,
düzenlenmesi planlanan ''Sertifikalı Archicad Kursu'' ile ilgili iletişim ve bilgilendirme ektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Değerli Meslektaşımız,

Ulusal Yapı Denetim Sistemi'ne proje müellifi olarak proje bilgilerini giren üyelerimiz için

Küme Yapı sekmesi, bir parselde birden fazla bina var ise,

tüm yapıların tek bir yapı denetim firmasının sorumluluğunda yapılabilmesi için eklenmiştir.

Bilgilerinize...

Mimarlar Odası olarak; eşsiz yapıtlarıyla dünya mimarlığına esin kaynağı olan büyük usta Mimar Sinan’ı ölümünün 431.yılında saygıyla anıyoruz.
Her yıl Sinan’ın ölüm yıldönümünü takip eden hafta boyunca tüm birimlerimizle birlikte ulusal ve uluslararası düzeyde anma etkinlikleri düzenlenmekte; her iki yılda bir Mimar Sinan’ın yüce anısını yaşatmak üzere Ulusal Mimarlık Ödülleri kapsamında mimarlık alanında önemli yapıtlara imza atmış, meslek etiğine bağlı, deneyimli meslektaşlarımız “Mimar Sinan Büyük Ödülü” ile onurlandırılmaktadır.

T.C. Bodrum Kaymakamlığı’ndan gelen 23/5/2016 tarihli yazı gereğince;

''İnşaatlarda gürültü, çirkin görünüm, çevreyi kirletme gibi olumsuz etkisi olan türdeki

AĞIR NAKLİYAT, HARFİYAT ve HARÇLI İNŞAAT faaliyetleri''

15 Ekim 2016 tarihine kadar yasaklanmıştır.