mimod11.jpg

Çiftlikten Plaja, Planlama Öneri ve Rapor Sunuşu.

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil

Yaz Etkinlikleri Serisi - I:
ÇİFTLİKTEN PLAJA, Planlama Öneri ve Rapor Sunuşu

1999'dan beri Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği, Bodrum Habitat Kent ve Kentleşme Kozası, Kent Konseyi Bileşenleri, Bodrum Belde Belediyeleri ve çeşitli STK'ların destekleriyle Sürdürülebilir Yerel Kalkınma Modelleri Yerleşim ve Planlama İlkeleri belirleme amaçlı Yaz Okulları gerçekleştiren Colorado Üniversitesi Planlama ve Mimarlık Bölümü "Bodrum 2016 Yaz Okulu" çalışmalarını tamamladı.

Çalışma Grubu Bodrum Kırsalında sürdürülebilir tarım ve sürdürülebilir turizm ilişkisini mevcut örnekler ve güncel resmi planlar üzerinden incelemiş ve "ÇİFTLİKTEN PLAJA"  olarak adlandırdıkları bir Planlama Modeli Önerisi geliştirmiştir.
"Çiftlikten Plaja" model önerisinin çalışma sonuç raporu olarak Bodrum Kamuoyu ile paylaşılacağı sunuş ve tartışma toplantısında sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

8 Haziran 2016, Çarşamba

Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu